Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Malmös glädjebesked – Stjärnorna tillbaka

Här kommer ett glatt besked för Malmös tränare Peter Andersson.
Inför omstarten av SHL mot Linköping på tisdag har hans skadelista minskat avsevärt, och framförallt så är hela förstakedjan nu tillbaka.
– Jag har givit klartecken för tränarna att både Robin Alvarez och Rhett Rakhshani är redo för match, säger Redhawks osteopat, Niklas Torpling på söndagen.

Centern i förstakedjan, Andy Miele var tillbaka redan mot Trinec i veckan, och har fått matcher med USA under Deutschland.
Detta innebär att frånvarolistan, som var åtta man stor, som mest, när Christoffer Forsberg klev av mot Luleå borta den 26 oktober, nu är nere på två spelare.
Nils Andersson är tillbaka från sjukdom och Erik Forssell var tillbaka i Tjeckien.
De två namnen som nu finns där: Erik Andersson och Nichlas Hardt.
– Hardt spelar inte denna veckan. Men det ska inte behöva ta så lång tid. Erik Andersson är inte heller så lång tid, säger Niklas Torpling.

Imorgon tränar laget inför Linköping hemma. Då ska det bli intressant om man sätter ihop Alvarez, Miele och Rakhshani direkt. Kedjan fick bara en halv match i premiären mot Rögle, sedan Rakhshani blivit skadad. Men nu är han alltså tillbaka.
Och hans två kedjekamrater också.
Ett stort glädjebesked för Malmö Redhawks.

Robin Alvarez och Rhett Rakhshani. Foto: Bildbyrån.
Robin Alvarez och Rhett Rakhshani.Foto: Bildbyrån.