MrMadhawk.se

Jimmie Ericssons nya klubb

Idag gick hockeyspelet World Hockey Manager ut med att Jimmie Ericsson är klar för en ny klubb, och att det ska offentliggöras imorgon.
Enligt vad MrMadhawk.se erfar handlar det om en klubb lägre ner i seriesystemet.

Klubben det ska handla om är SK Lejon, som håller till i Hockeyettan.
Nu på onsdag, den 15 november, spelar klubben en mycket viktig match mot Kiruna IF hemma i Skellefteå Kraft Arena. Denna matchen är en så kallad gratismatch och man ska försöka rädda klubbens svaga ekonomi matchen.
Därför blir det ett utmärkt tillfälle för en Jimmie-comeback, då han får spela match och testa om kroppen håller, Lejon får en kanonförstärkning till sitt lag, och intresset kring deras match kommer att bli enorm.

Flera olika uppgiftslämnare kommer med samma tips. Att det rör sig om SK Lejon. Jimmie själv säger ingenting, mer än att det handlar om en klubb i Sverige.
Och på frågan om han kan nämna vilken liga det handlar om, svarar han kortfattat:
– Nej.

Svaret ska bli offentligt imorgon, men mycket pekar alltså mot SK Lejon.

Jimmie Ericsson i hans senaste match. Den 27 mars 2017 när Skellefteå AIK spelade mot Frölunda i SM-slutspelet. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN
Jimmie Ericsson i hans senaste match. Den 27 mars 2017 när Skellefteå AIK spelade mot Frölunda i SM-slutspelet.Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN