Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MrMadhawk.se

Skellefteå förlänger avtal

Skellefteå presenterade nu på tisdagseftermiddagen två kontrakt som förlängs.
Det handlar om målvakten Gustaf Lindvall och backen Emil Djuse.

Sportchef Mikael Lindgren om kontrakten:
– Vi är jättenöjda med Djuses utveckling här hos oss och vi ser potential hos honom att fortsätta den resan framåt, säger Lindgren om Emil Djuse.
– Lindvall är väldigt ambitiös och tränar hårt för att bli bättre hela tiden, och den inställningen har gjort att han bara blivit bättre och bättre. Det är roligt att se vilken utveckling han gjort, säger Skellefteå AIK:s sportchef om Lindvall, som just nu är andramålvakt bakom Joni Ortio.

De nya avtalen sträcker sig över säsongen 2019/2020.
Räkna dock med att kontrakt kommer att förlängas. Lindvall var den första målvakten att signas upp inför nästa säsong, precis som Djuse blev första back att ha kontrakt längre än denna säsongen.
Sedan tidigare finns det fyra forwards med kontrakt även över nästa säsong. Här handlar det om mycket meriterade Jocke Lindström, Oscar Möller, Bud Holloway och Pär Lindholm. Men här riskerar klubben att tappa Lindholm till nästa säsong, då NHL-klubbar redan inför denna säsongen aviserade intresse.

Emil Djuse och Gustaf Lindvall förlänger sina kontrakt. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN
Emil Djuse och Gustaf Lindvall förlänger sina kontrakt.Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN