Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MrMadhawk.se

Malmö gruppetta i CHL

Redhawks var redan vidare till slutspelet i Champions Hockey League.
Ikväll blev det klart att man går vidare som etta i gruppen, då man slog Kometa Brno med siffrorna 3-0 hemma på Malmö Isstadion.

Målskyttar något oväntade sådana i Christoffer Forsberg, Malte Setkov och så Fredrik Händemark i tom kasse.

På fredag lottas vilka som väntar i åttondelsfinalen som börjar med en bortamatch tisdagen den 31 oktober, och hemmamatch den 7 november.

*

Några positiva saker med denna kvällen.

Cristopher Nihlstorp fick hålla nollan. Det var välbehövligt för honom, och även för Oscar Alsenfelt som får tryck på sig att prestera på en hög nivå.

Även att försvarsspelet fungerar mycket bättre. Det rann iväg mot tjeckerna nere i Brno och nu fick man hålla nere siffrorna.

Positivt även med att juniorerna som spelade tog chansen. Framförallt tycker jag att Malte Setkov och Simon Ericsson gav ett riktigt bra intryck.

Naturligtvis även den tjeckiska publiken. Fantastiskt fin stämning de bjöd på, och tifon mitt under matchen. Sedan hyllade man sitt lag efter matchen, trots förlusten på ett väldigt värdigt sätt. Kul att se.

Cristopher Nihlstorp stod för en mycket fin insats i målet. Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN
Cristopher Nihlstorp stod för en mycket fin insats i målet.Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN
Tifo under match. Foto: Johan Svensson / Expressen.
Tifo under match.Foto: Johan Svensson / Expressen.