Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tio stycken poänglösa spelare

Det har spelats fyra, fem, sex eller sju matcher. Ja, det är väl lite oklart. Det har åtminstone spelats ett antal matcher.
För vissa spelare har det gått väldigt bra, och för vissa spelare har det inte gått så bra. För vissa spelare är det fortfarande en nolla i kolumnen för poäng.

Här kommer tio stycken spelare som lite oväntat fortfarande har en nolla i kolumnen för poäng. Som kört fast, som bara väntar på en ketchupeffekt? Ja, vem vet. Men jag är förvånad att kolumnen fortfarande har en nolla.

Daniel Paille, Brynäs.
6 matcher.
Kom in och var oväntat stark förra säsongen, framförallt på hösten. Är just nu iskall och har inte en enda inspelad poäng så här långt.

Mark Zengerle, Linköping
5 matcher.
Förväntades kunna bidra framåt, som alla importer man värvar utifrån. Har ändå levererat rätt kontinuerligt i AHL. Ingen hade förväntat sig helt poänglös de fem första matcherna. Kritiken har redan kommit från fansen.

Mark Zengerle i Linköping har noll poäng så här långt. Foto: Peter Holgersson / Bildbyrån.
Mark Zengerle i Linköping har noll poäng så här långt.Foto: Peter Holgersson / Bildbyrån.

Linus Ölund, Brynäs
5 matcher.
Såg otroligt fin ut i CHL på försäsongen, och man trodde han skulle fortsätta på den vägen han visade från januari och framåt, där slutspelet var riktigt bra. Har precis suttit av en avstängning. På gång nu?

Niklas Persson, Linköping
6 matcher.
Har visserligen aldrig varit någon jättepoängmaskin, men det brukar trots allt trilla in minst 20 poäng per säsong. Sex raka poänglösa är en aning oväntat. Men det kommer nog.

Filip Cruseman, Karlskrona
7 matcher.
20 poäng år 1 i SHL, 14 poäng år 2. Nu sju raka matcher utan en enda poäng. Har ett långtidskontrakt med KHK och man förväntarsig att 26-åringen ska vara en ledande spelare framåt. Behöver lossna.

Filip Cruseman ska leda Karlskronas offensiv. Det har han inte gjort. Foto: Magnus Lejhall / Bildbyrån.
Filip Cruseman ska leda Karlskronas offensiv. Det har han inte gjort.Foto: Magnus Lejhall / Bildbyrån.

Michael Haga, Mora
6 matcher.
Gjorde sju poäng i Örebro på hela SHL-säsongen i fjol, och värvades till nykomlingarna Mora för att få en större roll, och öka produktionen. Så här långt? Inte en enda poäng, och Mora är på kvalplats.

Morgan Ellis, Skellefteå
6 matcher.
Beskrevs som en spelskicklig back, med bra skott. Det skottet är uppenbarligen inte nyttjat, eller har målvakterna gjort det bra. Men här har man flaggat för att det kan ta tid. Lossnar snart?

Brendan Mikkelson, Luleå
7 matcher.
13 och 14 poäng under sina två tidigare Luleåsäsonger. Det borde innebära att han åtminstone hade fått till någon poäng så här långt. Ska vara en ledande back. Och bidra med sina poäng. Så här långt, ingenting.

Noll poäng från Brendan Mikkelson, så här långt. Foto: Peter Skaugvold / Bildbyrån.
Noll poäng från Brendan Mikkelson, så här långt.Foto: Peter Skaugvold / Bildbyrån.

Bill Sweatt, HV71
4 matcher.
Bara fyra matcher, och det är väl lite hårt. Men nej, Sweatt är i HV71 för att bidra. Det har han inte gjort. Åtminstone inte vad gäller poäng. Behöver peta in någon poäng här snart.

Viktor Amnér, Mora
6 matcher.
Höll inte i Luleå, höll inte i Karlskrona och ser inte ut att hålla i Mora. Har ett väldigt bra skott, men det skottet har hittils bara visats upp i HockeyAllsvenskan under Amnérs karriär. Läge att smälla in något snart, och tysta ner oss tvivlare?

Bubblare: Christoffer Törngren, Färjestad, Erik Andersson, HV71, Mathias Bromé, Mora, Liam Reddox, Växjö och Tylor Spink, Örebro.