Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Tjärnqvist går in i Redhawks organisation

I förra veckan fanns Mathias Tjärnqvist på plats när Redhawks tränade.
Han lovade då att han skulle ge ett besked om sin framtid inom en ganska snar framtid.
Idag kom beskedet: Tjärnqvist kliver in i Redhawks, något som Patrik Sylvegård hintat om, och han blir assisterande sportchef i klubben, som därmed breddar sin organisation.

Patrik Sylvegård förklarar hur Mathias Tjärnqvist ska jobba:
– Det här är en helt ny tjänst för oss och detta är något vi gör för att vi vill ta ytterligare ett steg mot att bli bäst, något som genomsyrar allt vi gör i klubben. ”Tjärna” ska ta hand om våra spelare, unga som äldre, och se till att de blir bättre, säger han.

Med Tjärnqvist in i organisationen, så kommer klubben dessutom att ha ytterligare ögon, som kommer att kunna scouta spelare.
– Hans goda hockeyöga hjälpa oss när det gäller att hitta duktiga spelare. Dessutom känner han till klubben väldigt väl efter sina år som spelare här. Vi får in en väldigt kunnig hockeypersonlighet och en bra ledare. Vi är stolta över att ha honom här och ser fram emot att kunna utvecklas med Mathias som en viktig komponent, fortsätter Sylvegård.

Mathias Tjärnqvist går in i Redhawks, som assisterande sportchef. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN
Mathias Tjärnqvist går in i Redhawks, som assisterande sportchef.Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN