MrMadhawk.se

Ny förstacenter till Pantern

Pantern har just nu elva forwards på kontrakt.
Det ska bli 15 spelare totalt innan man får in i försäsongen, men sportchef Joakim Tillgren jobbar på. MrMadhawk.se har tidigare kunnat berätta att Sebastian Selin är klar för klubben och kommer att presenteras senare i sommar. Men Tillgren har ytterligare en spelare klar.
Vem det är? Sebastian Strandberg, tidigare center i HV71, men även ett kortare lån i Malmö Redhawks, är enligt uppgift klar för den allsvenska klubben.

Strandberg har befunnit sig utanför de svenska gränserna de senaste två säsongerna. Först en säsongen i ECHL med Evansville IceMen och nu den senaste säsongen var han en starkt producerande spelare i Odense. På 40 matcher blev det 45 poäng för 24-åringen från Visingsö.

Nu blir det en flytt tillbaka till Malmö, men inte till Redhawks, utan till samarbetsklubben Pantern, som därmed får in förstacentern man letat efter.
Det var en viktig bricka som Tillgren behövde fylla, men som nu är klar, och precis som Selin, så kommer man att presentera Strandberg senare under sommaren.
Även målvakten Jonatan Bjurö presenteras senare, som Sportbladet har avslöjat sedan tidigare.

Sebastian Strandberg är klar för Pantern. Foto: Stefan Persson / Bildbyrån
Sebastian Strandberg är klar för Pantern.Foto: Stefan Persson / Bildbyrån