Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Fick lämna Örebro – Nu får han KHL-kontrakt

Greg Squires fick lämna Örebro Hockey efter säsongen, trots att man hade enats om ett nytt kontrakt tidigare under vintern.
Med sina 27 poäng var han inte önskvärd i Niklas Johanssons lagbygge.

Men Squires behöver inte vara alltför nedslagen, för nu har han fått ett kontrakt, som är betydligt mer värt, än det han skulle fått i Örebro.
Enligt vad MrMadhawk.se erfar är Squires klar för KHL, och denna säsongens mest färska klubb i ligan, Kunlun Red Star, från Peking i Kina.
Klubben tränas av Rangers guldcoach från 1994, Mike Keenan, from nästa säsong, och nu får man alltså in målskytten som spelat de senaste tre säsongerna i Sverige.
Först en säsong i Oskarshamn, i HockeyAllsvenskan, och nu de två senaste säsongerna i Örebro.

För Squires är Kina inte helt obekant.
Hans mamma är nämligen från Kina, medan pappan är från USA och Greg är också född i USA, så han kommer att räknas som importspelare i KHL, trots detta.

Enligt uppgift kunde Squires blivit kvar i Sverige. Rögle var intresserade av amerikanens signatur, men pengarna i KHL går inte att matcha.

Greg Squires flyttar till Kina. Och KHL-klubben Kunlun Red Star. Foto: Peter Skaugvold / BILDBYRÅN
Greg Squires flyttar till Kina. Och KHL-klubben Kunlun Red Star.Foto: Peter Skaugvold / BILDBYRÅN