Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Får lämna Växjö – flyttar till konkurrent

Växjö kommer att göra en målvaktsrockad när Viktor Fasth flyttar hem. Den rockaden kommer dock inte att bli officiell förrän den 1 maj tidigast, på grund av att Fasth kommer från KHL.
Det innebär att Joacim Eriksson har fått se sig om efter en ny klubb, trots kontrakt med Växjö.
Och nu är det löst.

Enligt flera av varandra oberoende källor till MrMadhawk.se blir Joacim Erikssons nya adress Djurgården.
Efter en kamp med en annan SHL-klubb så blir det Djurgården som vinner kampen om Jocke Eriksson, som haft en bra avslutning på säsongen med Lakers.
Eriksson kommer att presenteras som Djurgårdens nya målvakt när Växjö aviserat att han lämnar och när det står helt klart att han inte får något avtal i KHL, som det fortfarande finns en liten möjlighet för.
Men som en källa talat om tidigare så ”sätter sig Jocke inte i vilket skit som helst”. Det måste fungera socialt för att han ska hoppa på det. Och nu är han överens med Djurgården.

Därmed löser Djurgården sin målvaktslucka efter att Mikael Tellqvist aviserat att han lämnar klubben och förmodligen avslutar sin hockeykarriär.
Det blir Adam Reideborn och Joacim Eriksson som blir lagets målvaktspar den kommande säsongen.

Joacim Eriksson flyttar från Växjö, till Stockholm, och är överens med Djurgården. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN
Joacim Eriksson flyttar från Växjö, till Stockholm, och är överens med Djurgården.Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN