Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Leksand vill ha succétränaren

Moras tränare Jeremy Colliton gör succé.
Det har snackats om Brynäs för honom till nästa säsong, men nu avslöjar Sportbladet att Leksand gör ett försök att få honom som tränare nästa säsong, då Per-Erik Johnsson tvekar om en fortsättning som klubbens huvudtränare.

Och uppgifterna om detta förvånar inte Moras klubbdirektör, Peter Hermodsson.
– Jag har hört ryktet, men inget jag kan bekräfta. Jag och Jeremy har en jättebra dialog, men han har inte sagt något till mig. Men jag skulle vara förvånad om de inte är på honom, säger han till Sportbladet.

Kandensaren har ett kontrakt som gäller denna säsongen, med optionsår för nästa säsong också. Det ger andra klubbar en möjlighet att försöka plocka in Colliton.
Mikael Karlberg från Leksands sportråd, säger dock att ”Perra” är huvudspåret.
– Vi har en jättebra dialog med varandra, även om vi inte alls kommit speciellt långt. Han måste ha klart med familjen och sånt. ”Perra” har bott ensam i många år nu på olika platser. Men man kan säga att han är vårt huvudspår just nu, säger Karlberg.

Jeremy Colliton, succétränare i Mora IK. Foto: Andreas Sandström / BILDBYRÅN
Jeremy Colliton, succétränare i Mora IK.Foto: Andreas Sandström / BILDBYRÅN