Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Fagervall tar över i Björklöven

I höstas stod han i båset i en C More-sändning och sa att han inte skulle ner i båset denna säsongen.
Men nu är det ett faktum.
Joakim Fagervall är tillbaka som hockeytränare. Detta efter att Björklöven, för andra gången den här säsongen sparkat en tränare.
Denna gången är det Markus Åkerblom som får sparken.

Och beslutet verkar vara taget av ordföranden i klubben, Mikael Salomonsson.
– Sportsligt har vi inte fått ut det vi förväntar oss av vårt representationslag och det har blivit allt tydligare att vi är tvungna att göra en förändring. För att ge laget förutsättningar att nå uppsatta mål för säsongen har jag beslutat att Joakim Fagervall tar över som huvudansvarig tränare och att Jesper Jäger fortsätter i sin roll som assisterande tränare, säger Mikael Salomonsson till klubbens hemsida.

Är detta ett beslut i ren affekt, kan man ju då omedelbart fråga sig.
Klubben går klart och tydligt ut med att det är ordförandens beslut och Salomonsson säger också att det är han som tagit beslutet.

Hur som helst, så får Björklöven en tränare som håller en hög nivå. Fagervall har presterar toppresultat i tidigare klubbar. Både hos Luleå och hos Västerås, som är hans senaste två klubbar. Men frågan är hur det kommer att gå att kombinera med jobbet som General Manager, som han ska fortsätta med.

Joakim Fagervall biliver ner i båset igen. Foto: Johan Löf / BILDBYRÅN
Joakim Fagervall biliver ner i båset igen.Foto: Johan Löf / BILDBYRÅN