Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Redhawks målvaktstränare ryter till mot hatstormen

Ni som följer de sociala medierna vet hur det brukar se ut.
Fans, med känslor som sväller över, hyllar sitt lag stort efter segrar och talar om SM-guld. Vid förluster handlar snacket om att kvalet redan är klart.

Efter matchen mot Leksand i lördags, så spårade det ut totalt på sina håll. Grupper skapades. Nu skulle minsann spelare sparkas.
Och nu ryter Redhawks målvaktstränare, Andreas Eriksson i från, på sin instagram.

Så här skriver Eriksson:

”Till Redhawks supportrar!
Jag är väldigt glad och stolt över att tillhöra en sån anrik klubb som Malmö Redhawks. Inifrån så ser jag dagligen hur mycket människorna som arbetar för klubben brinner för klubbmärket och för staden, för att vi, Malmö Redhawks ska etablera sig i toppen av SHL och producera nya talanger för framtiden. Samt på sikt ta tillbaka LeMat till Malmö! Vi har fler spelare som från närområdet än någon annan klubb i SHK kan skryta med, och jag lova att vi lever och andas hockey, varje dag.
Jag förstår och hyllar intresset från våra fans, som kommer varje match och stöttar oss, OAVSETT!
Jag jag INTE förstår är dem som kallar sig för fans, men som väljer att bespotta och gå till personliga angrepp på spelare som är från Malmö och som inget annat vill än vinna för Malmö Redhawks. Spelare som en gång i tiden stått på läktaren i Malmö isstadion och hyllar och supportat sina idoler som van Gulden på 90-talet. Spelare som varje, är noggrann, jobbar hårt för att förbättra sitt och lagets prestationer för att vinna hockeymatcher åt Malmö Redhawks och för våra supportrar!
Jag förstår att Malmö Redhawks beror, men snälla, man är inte en supporter om man bespottad och trycker ner sina spelare i sociala medier. Fans i mina ögon stöttar sitt lag och individerna i ett lag. Oavsett!
Tillsammans är vi starka. Tack för ordet!”

Andreas Eriksson, målvaktstränare i Malmö. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN
Andreas Eriksson, målvaktstränare i Malmö.Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN