Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Grossmann och DIF nära varandra

Igår uttalade sig Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson till Sport-Expressen att han är intresserad av den kontraktslösa backen Nicklas Grossmann.
– Det är en personlighet som skulle passa bra in i Djurgården så tillvida att han är en väldigt stark ledartyp, sa han i artikeln.

Enligt flera olika källor till MrMadhawk.se så är Grossmann och Djurgården nu väldigt nära varandra.
Djurgården vill ha stabilitet och storlek i försvaret och Grossmann vill hitta en klubb som passar socialt. Han har ett hus i Trosa, som är runt 45 minuters bil till Hovet.
Joakim Eriksson sa igår att han hört av sig till agenten, men att det inte fanns något konkret att berätta. Men det ska det enligt uppgift finnas.
Parterna för samtal och är nära varandra. Om saker och ting faller på plats är det bara en tidsfråga innan man kan presentera en lösning.

Vad som kan spricka?
Ingenting är klart förrän det är klart. Men ett drömbud från någon annan klubb, att Djurgården inte löser den ekonomiska biten.
Mycket lär antagligen handla om man lyckas frigöra pengar för någon spelare som försvinner. Mikko Kousa och Robin Press är två spelare som kan komma att försvinna.

Joakim Eriksson och Grossmann känner varandra sedan tidigare. De spelade tillsammans i Södertälje under lockoutsäsongen, även om det nog inte spelar alltför stor roll. Det sociala är Djurgårdens stora fördel här. Och det är inte omöjligt att man diskuterar ett kontrakt som går längre än denna säsongen.

Grossmann under sin tid i Philadelphia.  Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 86691
Grossmann under sin tid i Philadelphia. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 86691