Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Luleås stjärnförvärv bjuds ut

Han har varit en av SHL:s stora floppar så här långt.
Luleås stjärnförvärv, Tim Kennedy har inte alls rosat marknaden och har på sina 13 matcher i klubben inte gjort ett enda mål.
Nu bjuds han, enligt säkra uppgifter till MrMadhawk.se, ut, i hopp om att någon annan klubb ska ta över kontraktet.

På dagens träning saknades Kennedy.
Den officiella versionen är att han behövde vila.
– I dag har Kennedy en ljumske som är lite sliten, det är ganska typiskt. Det är fler som känner av sådant här nu när vi går på lite hårdare skridskoåkning. Det är ingen fara, säger Luleås tränare Stefan Nilsson till NSD idag.
Det stämmer säkerligen. Men Luleå jobbar just nu väldigt aktivt för att få ut honom till en ny arbetsgivare.
Det finns flera källor som bekräftar att Kennedys namn bjudits ut. Samtidigt som flera personer bekräftar att Luleå aktivt söker efter en ny center till sitt lag.
Stefan ”Skuggan” Nilsson har även fått frågan av NSD. Men nekar.
– Nej, nej. Vi jobbar med de killar som vi har här. Vi har absolut inget sådant, säger han till tidningen.

Men Luleå börjar tröttna ordentligt. Oavsett vad man säger utåt.
Hittar man en lösning som är ekonomiskt fördelaktig för Luleå, kommer Kennedy att försvinna från klubben. Och jakten på en ny center är redan igång.

Luleås sportchef, Lars Bergström, har vid upprepade tillfällen kontaktats för en kommentar. Men har inte varit anträffbar.

Tim Kennedy har snart gjort sitt i Luleå. Är på väg bort om någon klubb är beredd att ta över kontraktet. Foto: Johan Bernström / BILDBYRÅN
Tim Kennedy har snart gjort sitt i Luleå. Är på väg bort om någon klubb är beredd att ta över kontraktet.Foto: Johan Bernström / BILDBYRÅN