Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Växjös PK idag

Idag håller Växjö presskonferens klockan 15.00.
Spekulationerna är såklart många, men det är inte någon som verkligen sagt att det här är vad klubben ska presentera.

I inbjudan, som gick ut redan i fredags skriver klubben:
”Växjö Lakers välkomnar dig till presskonferens där en stor nyhet inför säsongen 2016/2017 kommer att presenteras.

Sportchef Henrik Evertsson, Ordförande Michael Marchal samt VD Stefan Hörberg kommer att medverka vid presskonferensen.”

Att man skickar den så tidigt gör att vi i stort sett kan utesluta ett sportsligt nyförvärv. Då hade man velat få ut det så snabbt som möjligt för att få in spelaren i truppen. Att sportchef, ordförande och VD är på plats tyder på att det är något mer utanför isen. Något icke sportsligt så att säga, även om allting i slutändan ändå faller tillbaka på det sportsliga.

Skulle man få spekulera fritt, så handlar det troligtvis om någon form av socialt projekt som blir viktigare och viktigare, att man skaffat sig en jättesponsor, att man ska köra reklamfritt, att det är skifte av klubbfärger, att man äntligen tar tag i damlag eller att det ska spelas en match på fotbollsarenan, bredvid Vida Arena.
Ungefär så tänker jag kring det Växjö Lakers ska presentera.
Det är alltså rena spekulationer, och det är fullt möjligt att man har någonting annat på gång. Men uppenbarligen har klubben skapat förväntningar när man skickar ut presskonferensinbjudan fyra dagar innan det är dags.

15.00 idag vet vi.