Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Sommartempo på MrMadhawk.se

Eftersom det lugnat ner sig betydligt den senaste tiden, så finns det nu inget annat alternativ än att stämpla ut, ta sommar, ladda batterierna inför den kommande säsongen.

Det är bara 41 dagar till Malmö och de flesta andra lag går på is. Fram till det datumet kommer det nog bli så kallat ”sommartempo”.
Vilket innebär att ni nog kan förvänta er att värvningar inte kommer ut direkt, eller att det är lika högt tempo som vanligt.
MEN det kommer ske saker. Det blir i den mån jag har tid att sitta vid en datorn.
Vissa dagar kan det vara precis som vanligt, andra dagar kanske det inte händer ett dugg. Ni får helt enkelt leva med det.

Den stora tränarintervjun som brukar komma nu på sommaren då, undrar ni?
Jodå, den kommer. Men problemet är att Redhawks huvudtränare Peter Andersson inte anländer till Malmö förrän lite senare i sommar.
Så jag kommer att ta den i lugn och ro med honom, innan laget går på is. Ni kommer absolut inte att missa den!

Och som sagt, saker kommer att ske här inne även under sommarperioden. Gör ni ”ert” och besöker sajten hela sommaren i hopp om att någonting ska kunnas läsas, så lovar jag att fixa lite saker under sommaren också. I den mån jag har tid. Och eftersom jag jobbar med min hobby, så kommer jag att hålla koll på allting som händer och sker.

Till hösten börjar en ny härlig hockeysäsong och jag kommer ge mig ut på fältet redan i slutet av augusti för att hitta nya spännande grepp, för att ge er det bästa runt alla klubbar.

Nyhetstips? Eller vill ni bara önska mig en härlig sommar?
De tar jag alltid!
johan@mrmadhawk.se eller 0709-188326.

Trevlig sommar på er!

Sommar och sol, förhoppningsvis. Foto: Linnea Rheborg / Bildbyrån.
Sommar och sol, förhoppningsvis.Foto: Linnea Rheborg / Bildbyrån.