Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Guldskölden 2016

Det verkar som att många uppskattar jobbet med MrMadhawk.se.
Idag blev jag nämligen nominerad som en av fem för att plocka hem priset ”Årets Hockeyjournalist” i SvenskaFans ärofyllda pris Guldskölden.

Här är de nominerade:
Johan Svensson, Expressen
Niklas Wikegård, Cmore
Per Bjurman, Aftonbladet
Sanny Lindström, Expressen / Cmore
Uffe Bodin, Hockeysverige.se

Ett gäng enormt skickliga journalister att tampas med.
Wikegård som aldrig tvekar att säga sin åsikt och har samlat på sig en ruggig erfarenhet som expertkommentator. VM med Wikegård ett avslappnat program.
Bjurman har en gigantisk koll på NHL. Bättre än alla! Skriver på ett underhållande sätt och att läsa hans blogg är ett måste. Speciellt när det vankas Stanley Cup.
Sanny är grym på att på ett pedagogiskt sätt förklara olika situationer som uppstår. Har förståelse som få. Har spelat själv och nu på den mediala sidan. Behaglig.
Uffe som har den kanske största bredden av alla. Kan skriva om allt. Har koll på kanadensisk juniorhockey, och har koll på VM, SHL, HockeyAllsvenskan. Otroligt allsidig.

Och så är det jag. Och tycker ni om snabba nyheter, avslöjanden, analyser, video och ständigt påkopplad 24/7, så är jag möjligen alternativet.

Ni bestämmer!
Jag är bara glad att vara nominerad.

HÄR RÖSTAR NI!

Men en sak ska jag verkligen uppmana er till. Rösta på Eliteprospects när det gäller ”Årets sporttjänst/App”. EP är det bästa vi hockeyälskare har. Den sajten förtjänar ALL CRED i världen och det minsta vi kan göra är att ge de segern i Guldskölden.