Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Angående Rakhshani

Rhett Rakshani som MrMadhawk.se rapporterat som klar för Malmö har blivit en snackis som blossat upp sedan igår.
Anledningen är att Norrbottens-kuriren gjort en intervju med hans svenska agent, Johan Finnström, med anledning av att Luleå Hockey även har jagat Rhett, som säger:
– Han satsar på spel i Nordamerika och inväntar bud därifrån.

Det här är bara ett sätt för Finnström att skaffa sig tid, innan presentationen.
Enligt mina, mycket säkra uppgifter, från flera olika håll, så är Rakshani klar för Malmö Redhawks. Presentationen drar ut på tiden. Det har sina anledningar. Dels så ska han inte spela i Malmö från start om man inte gör en lösning med Köpenhamn (Om det ens går) och dels så finns det anledningar som gör att man måste vänta.
Det är en skattemässig anledning som vi utanför inte har en aning om. Det är i alla fall samma anledning som gjorde att Modo inte kunde presentera Noah Welch förrän den 17 juni förra året, trots att han var klar redan i April.
Då hade Welch varit i Sverige under fyra säsonger, samma som Rhett Rakhshani nu har varit.

Ni får välja om ni litar på det som sägs nu, men detta är från säkert håll. Från flera olika personer.

*

Mer silly season, Malmö.
Erik Forssell ska bestämma sig inom kort om han tar anbudet från Redhawks.
Utlandet eller Malmö är det som gäller. Förmodligen en väldig fördel för Malmö att Erik Andersson finns här. Men ingenting är klart på den fronten. Om Forssell inte bestämt sig under eftermiddagen idag.

160109 Linköpings Rhett Rakhshani under uppvärmningen inför ishockeymatchen i SHL mellan Växjö och Linköping den 9 januari 2016 i Växjö. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / Kod JO / Cop 144
Rhett till Malmö – Presentationen kan komma att dra ut på tiden, dock.Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN