Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MrMadhawk.se

Förstärkningar på gång i IKO

IK Oskarshamn är på väg att stärka upp sitt lag med en hel drös av spelare.
Med bara fyra backar och sju forwards, så behöver sportchef Roger Jönsson fylla på sin trupp med flertalet spelare. Och MrMadhawk.se kan berätta om tre spelare som är på väg att fylla upp.

* Jonas Liwing, back
Uppgifter säger att parterna ”talar samma språk”. Ingenting är klart. Liwing hade säkert hoppats på AIK, men det ser inte ut att bli något. 33-åringen spelade i Oskarshamn för över tio år sedan. Ganska lyckad då. Mycket pekar på en deal.

* Tobias Ekberg, back
Ni vet turerna här. Leksand hade honom klar, vid allsvenskt spel. Det var bara ett allsvenskt avtal. Knäpptyst från LIF. Det snackades om Björklöven. Drog ut på tiden. Nu har Ekberg börjat följa Oskarshamn på twitter. Folk har börjat göra sin slutsatser. Jag vet inte mer än att han varit ute på marknaden för allsvenskan.

* Joakim Hagelin, forward
Har gjort 20 mål vid två olika tillfällen som senior. Båda gångarna i IKO-tröjan. Men det har varit tyst. Fansen kan andas ut. ”Hagge” stannar kvar. Kan bli en seglivad historia, där det dock inte offentliggörs förrän senare pga olika anledningar. Men han stannar, säger en bra källa.

Foto: Bildbyrån.
Foto: Bildbyrån.