Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MrMadhawk.se

Wikstrand klar för fortsättning

Det var många turer den senaste säsongen för Mikael Wikstrand, när Ottawa, som har signat upp backen, valde att förbjuda honom spel i Sverige, innan det löste sig i januari och han äntligen kunde göra debut i sin nya klubb.

I går kunde Värmlands Folkblad berätta att man inom Färjestad var väldigt förhoppningsfulla för att kunna ha Wikstrand i sitt lag den kommande säsongen, trots att det återstår ett år på kontraktet med Ottawa.
MrMadhawk.se kan avslöja att Wikstrand nu har tagit sig ur det avtalet och att han är överens med Färjestad om ett långtidsavtal.
Uppgifter säger att det handlar om ett kontrakt på hela fyra år. Initierade Värmlands Folkblad har tidigare rapporterat att Färjestad ska förbereda ett kontrakt av längre sort till Wikstrand.

Det har man alltså nu gjort, och uppgifter från mycket trovärdigt håll, säger att man kommit överens nu.
Avtalet är på fyra år, vilket gör att 22-årige Wikstrand därmed kommer vara Färjestads spelare till säsongen 2019/2020.

Då det är i ett väldigt känsligt läge, med ett avtal hos Ottawa Senators, så vill antagligen samtliga parter ligga väldigt lågt.
Mikael Wikstrand har sökts för en kommentar till sitt långtidsavtal, men har inte svarat.

160223 Färjestads Mikael Wikstrand deppar efter insläppt mål under ishockeymatchen i SHL mellan Färjestad och Karlskrona den 23 februari  2016 i Karlstad. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN / Cop 185
Fyra år väntar för Wikstrand i Färjestad, enligt uppgifter.Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN