Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Växjö överens med ny målvakt

Växjö är på väg att göra klart med en ny målvakt.
Och sportchef Henrik Evertsson är på värvningsjakt, mitt under slutspelet.
Enligt säkra källor är Växjö nu överens med tidigare Brynäs, Leksand och Skellefteåmålvakten, Joacim Eriksson.

Två av varandra oberoende källor bekräftar att Henrik Evertsson är minst muntligt överens om ett kontrakt med den tidigare guldmålvakten.
Mästarmålvakten från Skellefteå 2013, som var VM-målvakt 2014 har tre raka säsonger i utlandet. Först i Vancouver Canucks organisation, och sedan som målvakt i KHL-laget Dinamo Riga.

Eriksson var klar för Modo, om de höll sig kvar i SHL. Något som Sportbladet avslöjade den 26 februari. Men sedan Modo åkte ur SHL förra fredagen har Växjös sportchef Henrik Evertsson jobbat hårt på Eriksson och ska, enligt uppgift från två olika håll ha fått ett ja från Eriksson.

Detta innebär också att Växjö förändrar sin målvaktssida helt inför nästa säsong. Stefan Steen är på väg till Färjestad och uppgifter säger till och med att han är klar.
Viktor Andrén från Pantern är tänkt som tvåa, och det lär alltså innebära att Christopher Nihlstorp får söka sig vidare till andra utmaningar.

140503 Sveriges målvakt Joacim Eriksson under ishockeymatchen i Oddset Hockey Games mellan Sverige och Finland den 3 maj 2014 i Stockholm. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 86733
Eriksson på väg hem till Sverige igen. Och Växjö.Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN