Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Svensk doldis blir ny assisterande i Frölunda

Frölunda är inne i ett slutskede i sin jakt efter en ny assisterande tränare till Roger Rönnberg och här är mannen som får jobbet: Johan Lundskog, 31 år.
– Det börjar klarna för oss, bekräftar klubbens General Manager, Christian Lechtaler.

Vad säger du om Johan Lundskog?
– Vi har fem kandidater vi jobbar med, som vi träffat och som vi jobbar med och så gör vi en personlighetstest på allihop. Men jag kommenterar inga enskilda namn.

Christian Lechtaler och andra representanter från Frölunda och Johan Lundskog har träffats i Göteborg. Den 25 februari såg Johan Lundskog Frölunda spela hemma mot Malmö.
Det kan också ha varit den dagen som Lundskog och Frölunda träffades.
– Någon har tackat nej och någon är hetare än andra. Och när säsongen är över så kommer vi att presentera vår upplägg, säger Lechtaler.

Frölunda söker en ny assisterande tränare, sedan Robert Ohlsson flyttar till Stockholm och Djurgården.
Pär Johansson, den andra assisterande tränaren har kontrakt i två år ytterligare och huvudtränaren Roger Rönnberg har kontrakt i tre år till.
Planen är att den nya assisterande tränaren ska ha lika lång kontraktslängd som Rönnberg. Och här är alltså gotlänningen Lundskog det absoluta huvudspåret. Det är antagligen mer klart än vad Lechtaler ger sken av.

Johan Lundskog var 2014/2015 assisterande tränare i Oskarshamn. Han har dessförinnan varit i GMHL-klubben Bradford Rattlers. Den senaste säsongen var han assisterande tränare i ECHL-klubben Evansville IceMen.
Nu kliver han in i Frölundas bås.

141030 Oskarshamns assisterande tränare Johan Lundskog under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Malmö Redhawks och Oskarshamn den 30 oktober 2014 i Malmö. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / Cop 110
Lundskog under en av matcherna i Oskarshamns bås.Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN