Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Flera nyförvärv klara

Pantern spelade igår klart för säsongen.
Men sportchef Joakim Tillgren ligger redan långt fram i planerna inför nästa säsong.
Enligt uppgift har sportchefen klart med flertalet nyförvärv, och ligger dessutom i slutförhandlingar med vissa spelare.

En inte alltför vågad gissning är att Fredrik Hetta återvänder efter en mindre lyckad sejour i Björklöven, trots att han har kontrakt, sedan har Tillgren visat sig ha fingertoppskänsla vad gäller att plocka in spelare från HockeyEttan.
Tommi Juntunen, Pontus Netterberg och Emil Sandin kom alla från just ettan, och under säsongen värvades Emil Jidskog från ettan och kan mycket väl vara så vass, så han står som etta under nästa säsong i IKP.
Att Sebastian Dyk också kommer presenteras när Asplövens säsong är slut, kan vi också förvänta oss.

Hör att Tillgren också ligger långt fram i planerna vad gäller befintlig trupp också. Det troliga här att Pantern inför sin andra raka allsvenska säsong kommer behålla 13-15 spelare ur nuvarande trupp, och fylla på med unga, svenska och utvecklingsbara spelare. Och kanske en och annan spelare som går under rubriken spetskompetens. Kan då bli spelare som exempelvis Fredrik Händemark, som fick en oerhört framträdande roll i Pantern och senare blev Malmös spelare. Och han lär fortsätta i Malmö kommande säsong.