Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Sylvegård räknar bort fortsättning för Galiardi

TJ Galiardi fortsätter inte i Malmö. Den skadade amerikanen ser inte ut att få något nytt kontrakt nästa säsong. Och han vill inte själv heller.
– Jag tror inte han vill och jag tror inte att han kommer spela vidare hos oss, säger Patrik Sylvegård.

Även Kent McDonell aviserade att det nog inte blir en fortsättning, men här handlar det om att det är dags för yngre förmågor att ta över.
Däremot kan det bli tal om en fortsättning för Peter Mueller, som själv aviserar att han vill fortsätta i klubben.
– Finns väl ingenting att säga om Mueller. Han spelar på den nivån han ska spela på nu, men vi har inte börjat diskutera något konkret och vi får se vad som händer, säger Sylvegård.

Men är han intressant?
– Självklart är han intressant när han spelar på den här nivån. Då är han jätteintressant för oss, men det har med ekonomi att göra också.

Han ser slimmad ut nu.
– Han har skött sin träning bättre. Och han har tagit tag i vissa saker ja, det kan jag bekräfta.

Hur det blir med de andra den andra spelarna med utgående avtal står fortfarande skrivet i stjärnorna, för många vet inte riktigt. Men de flesta vill stanna kvar.
Joey Tenute har ni tidigare kunnat läsa att blickarna nog riktas mot Tyskland. Hans representanter har redan börjat scanna av marknaden.
Eric Himelfarb blir troligen inte heller kvar, och Henrik Hetta väljer mellan Malmö och Skellefteå. Och när Sveriges bästa lag drar i någon, kan det vara väldigt tufft att säga nej.

Nedan, snacket vi gjorde med alla spelare, utom Pontus Sjögren och TJ Galiardi.

Pontus Sjögren, målvakt
Agenten Jacob Hedin har tidigare sagt: ”Ingenting är klart med Pontus till nästa säsong. Vi får se vad som finns att ta ställning till.”
Så här tror Johan Svensson: LÄMNAR.

Jeremias Augustin, back
– Ingen aning faktiskt. Jag har inte pratat med Malmö men jag kan tänka mig spela här nästa säsong.
Så här tror Johan Svensson: LÄMNAR.

Oliver Bohm, back
– Det är ingenting som är klart men klart det finns en dialog och jag trivs jättebra här. Jag kan absolut tänka mig att stanna kvar här.
Så här tror Johan Svensson: FIFTY-FIFTY.

Johan Björk, back
– Jag vet inte alls hur det ser ut. Jag får ta det som det kommer. Jag orkar inte tänka på det alls nu. Det får bli som det blir.
Så här tror Johan Svensson: LÄMNAR.

Kent McDonell, forward
– Jag är gammal nu och det är de yngre som ska ta över. Det lutar åt att det är över för mig nu. Det kommer bli en framtid utan mig i klubben.
Så här tror Johan Svensson: LÄMNAR.

Joey Tenute, forward
– Jag ska sätta mig ner med min agent och se vad jag har för alternativ. Jag har inte pratat med Sylvegård, vi får också prata efter säsongen.
Så här tror Johan Svensson: LÄMNAR.

Henrik Hetta, forward
– Förut har jag skrivit på tidigt, nu vill jag fundera. Jag trivs bra i klubben och Malmö är i allra högsta grad med i racet.
Så här tror Johan Svensson: LÄMNAR (För Skellefteå).

Christoffer Forsberg, forward
– Jag ska prata med min agent i dagarna och vet ärligt inte vad som händer runt mig just nu. Jag kan absolut tänka mig förlänga.
Så här tror Johan Svensson: STANNAR.

Eric Himelfarb, forward
– Jag har inte presterat som jag vill göra och om vi skulle prata skulle Patrik Sylvegård säga att jag inte har presterat som han förväntat sig.
Så här tror Johan Svensson: LÄMNAR.

Fredrik Händemark, forward
– Jag hoppas jag blir kvar, det vill jag. Men jag vet inte så mycket hur det går, det är min agent och Patrik Sylvegård som sköter det.
Så här tror Johan Svensson: STANNAR.

Mathias Tjärnqvist, forward
– Kroppen känns jättebra och jag skulle gärna fortsätta en säsong till. SHL är lite mer strukturerat och passar mig bra.
Så här tror Johan Svensson: FIFTY-FIFTY.

T J Galiardi, forward
Patrik Sylvegård säger: Jag har svårt att tänka mig han kommer tillbaka och jag tror inte att han vill vara kvar heller.
Så här tror Johan Svensson: LÄMNAR.

Peter Mueller, forward
– Jag vill stanna och Patrik Sylvegård vet vad jag vill och känner. Förhoppningsvis kan vi lösa det efter säsongen.
Så här tror Johan Svensson: FIFTY-FIFTY.

Björn Svensson, forward
– Jag låter min agent sköta det. Om jag spelar bra så löser det sig. Jag vet att min agent har pratat med Malmö. Det känns bra.
Så här tror Johan Svensson: STANNAR.