Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Avgår förre guldtränaren idag?

För fyra år sedan var han en firad guldtränare i Brynäs.
Ikväll så fullbordar Tommy Jonsson fiaskot i Björklöven när man till och med missar att vara bland de åtta främsta lagen och inte ens går till slutspelsserien.

Tommy Jonsson har ett år kvar på kontraktet med Björklöven, men det har kommit flertalet uppgifter om att han ska avgå ikväll, om det inte blir en jätteknall och Björklöven tar i kapp 13 mål mot lagen ovanför som man har en minimal chans att nå, om man vinner med så stora siffror. Något som givetvis inte händer.

Om Jonsson ska avgå eller inte, vet han naturligtvis bara själv innerst inne, så det är omöjligt att slå fast att så är fallet, men mycket pekar på att han lämnar idag.
I så fall kan det rädda lite av hans heder att han väljer att själv kliva av, eller så har han något jobb klart redan.

Matcherna i HockeyAllsvenskans sista omgång har precis startat.

151124 Björklövens tränare Tommy Jonsson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Björklöven och Asplöven den 24 November 2015 i Umeå. Foto: Johan Löf / BILDBYRÅN
Sista matchen med Björköven idag?Foto: Johan Löf / BILDBYRÅN