Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Han blir Redhawks första nyförvärv

Redhawks första nyförvärv den kommande säsongen blir dansken Nichlas Hardt. Enligt mycket bra uppgifter är den danske landslagsmannen klar för klubben och det kommer att bekräftas när nuvarande klubben Linköping spelat klart för säsongen.
– Mycket möjligt att han spelar här nästa säsong, men om han är klar, det får stå för dig, säger sportchefen Patrik Sylvegård.

Dansken lämnade Malmö våren 2011. Han gick till finska Jokerit och etablerade sig som en spelare i finska ligan.
Han har de senaste två säsongerna spelat i Linköping och blivit en pålitlig energispelare som även kan producera en hel del mål.
– Vi har många spelare vi tittar på. Och jag kan bekräfta att vi har långt gångna förhandlingar med spelare även utifrån, säger Sylvegård.

Och Hardt är en av dessa, eller hur?
– Det får stå för dig. Jag bekräftar ingenting just nu. Vi måste spela klart säsongen innan jag kan börja uttala mig om olika saker.
– Hardt är en bra hockeyspelare, säger Sylvegård.

Nichlas Hardt, som kommer från Malmö är redan igång och söker ett större boende i Malmö tillsammans med sin sambo som han träffade vid sin senaste vistelse i klubben.
Han kommer att presenteras som ett av klubbens första nyförvärv så fort första bästa tillfälle ges.
Enligt uppgifter till handlar det om ett kontrakt på minst två säsonger.

081116 Ishockey, Allsvenskan, Malmö - Mariestad:  Nichlas Hardt, Malmö. jubel. © Bildbyrån - 75636
Nichlas Hardt återvänder till Malmö Redhawks.Foto: Emil Malmborg / BILDBYRÅN.