Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Peppe Lundh nära Djurgården

Rustningen inför nästa säsong har börjat i alla SHL-klubbar.
Bloggen kan avslöja att Djurgården är nära att göra klart med anfallaren, Patrik ”Peppe” Lundh, som spelat juniorhockey i Djurgården, men ursprungligen kommer från Lidingö.
– Vi har hört oss för om honom. Han och Växjö vet om att vi är intresserade, bekräftar Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson.

Enligt säkra källor som har god insyn, så ska Lundh ha ett färdigt förslag att ta ställning till och som kan komma att undertecknas snart. Det finns ett ömsesidigt intresse mellan parterna.
Ingenting kommer dock att presenteras förrän säsongen är över.
Men det dementerar Eriksson.
– Han ingår i en grovscouting på 50-60 spelare och passar in i den profilen vi söker. Alla Djurgårdskillar som finns ute i landet är spelare som ingår inom den rekryteringsprofilen vi har, säger DIF-sportchefen.

Vad gillar du hos ”Peppe”?
– Han spelar bra i Växjö, han passar bra in i det sättet vi vill spela och träna på. Och den roll han skulle kunna få hos oss skulle nog kunna vara bra.

Patrik Lundh är dock betydligt närmare Djurgården än vad Eriksson ger sken av. Han är ”i stort sett klar för klubben” enligt en källa som har väldigt bra insyn.
Räkna med att Lundh presenteras som återvändande Djurgårdare när säsongen är över för Växjö Lakers och Djurgården.

151010 Växjös Patrik Lundh jagas av Djurgårdens Marcus Sörensen under ishockeymatchen i SHL mellan Djurgården och Växjö den 10 Oktober 2015 i STOCKHOLM.  Foto: Andreas Sandström / BILDBYRÅN / Cop 104
”Peppe” skäret före Marcus Sörensen. Nästa säsong pekar mycket på att de är lagkamrater.Foto: Andreas Sandström / BILDBYRÅN.