Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Lapierre på väg bort i Modo?

Med bara två veckor till seriestart i höstas, så plockade Modo in den NHL-meriterade anfallaren Maxim Lapierre.
Per Svartvadet presenterade honom som ”en spelare med bra karaktär som är van att spela på alla positioner som forward samt har stor rutin från NHL”.

Enligt uppgifter ikväll från två olika källor, så ska Lapierre nu vara på väg bort från klubben.
– Jag har hört från bra håll, från en person som haft rätt tidigare. Och jag skulle lita på honom om jag var du, säger den ena källan.

Den enda inom Modo Hockey som ikväll går att nå är press och marknadschefen, Frank Eriksson. Han vet ingenting om uppgifterna.
– Det är helt nya saker för mig. Det har jag inte hört någonting om. Men jag håller mig medvetet utanför till någonting är klart också, ska tilläggas, säger Eriksson.

General Managern Per Svartvadet och VD:n Charlotte Gustavsson befinner sig i utlandet och har inte gått att nå. Men de är på väg hem till Sverige igen.
Tränaren Andreas Johansson har inte gått att nå trots flera försök via telefon.

Maxim Lapierre är intern poängkung i Modo. Men det finns ett problem som spökat betydligt mer. Han är inne på flest mål av samtliga spelare i SHL och kan ”stoltsera” med 37 baklängesmål. Och i plus/minus-statistiken har kanadensaren -17.
Och på senaste tiden ska Lapierre ha bidragit med dåligt kroppsspråk och negativ energi.

Modo hade under måndagen endast en frivillig träning och på denna var Lapierre, enligt uppgift med.
Var det hans sista träning i Modo?
Vi sätter ett frågetecken för det och så får det redas ut under tisdagen. Ikväll kan inga svar ges, mer än att två olika källor hävdar att han kommer att lämna Modo.

151204 Modos Maxim Lapierre med pucken under ishockeymatchen i SHL mellan Luleå och Modo den 4 december 2015 i Luleå. Foto: Peter Skaugvold / BILDBYRÅN / Cop 116
Lämnar Modo snart?Foto: Peter Skaugvold / BILDBYRÅN.