Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MrMadhawk.se

Jens Jakobs till Linköping

Jens Jakobs har varit utlånad till Mora, och tanken är att han spelar matchen mot Björklöven ikväll, men sedan är den utlåningen över.
Enligt två av varandra oberoende källor, så kommer Jens Jakobs nämligen att gå till Malmö Redhawks motståndare i gårdagens match, Linköping.
– Jag är i Schweiz just nu men jag kan väl säga så här, att det är möjligt att det händer saker med Jens under dagen, säger hans agent Pontus Norén.
– Jag hänvisar dig till Patrik Sylvegård i det ärendet vidare. Jens är Malmös spelare, säger Norén.

Antagligen rör det sig om ett lån.
Snacket på gårdagens match i Saab Arena som bloggen fick med initierade personer sa att det skulle handla om ett lån på först och främst en månad.
Men det är ingenting bekräftat och Norén vill inte diskutera saken ytterligare.

Varken Patrik Sylvegård, sportchef i Malmö Redhawks, eller Linköpings sportchef, Fredrik Emwall har inte varit anträffbara på telefon.
Men söks vidare i frågan.

140911 Malmö Redhawks Jens Jakobs jublar efter 3-0 genom Mattias Persson (ej i bild) under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Malmö Redhawks och Björklöven den 11 september 2014 i Malmö. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / Cop 110
Jens ska stärka upp Linköping.Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN