Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Westerling har bestämt sig – för SSK

Det har snackats om Västerås, det har snackats om AIK, och det har snackats om division 1-spel med SSK.
Bloggen kan avslöja att Jonas Westerling har bestämt sig. Det blir spel i Södertälje.
– Det kommer att komma ut snart vad jag ska göra, i övrigt vill jag inte säga något, säger Westerling.

Detta blir hockeyettans tyngsta värvning, och Westerlings jobbiga sociala situation, med dottern i Västerås, samt att man faktiskt degraderats blir lyckan denna gången.
Enligt säkra källor, så är det just att Södertälje spelar i division 1, samt att det är knappt en timmes bilresa till Västerås, som gör att man lyckats signa Jonas Westerling.
Då slipper han ställas mot Mora IK och det blir ett rimligt avstånd till Västerås. Samtidigt innebär spel i hockeyettan att resorna inte blir speciellt långa. Södertäljes motstånd finns till stor del med max en timmes bussresa. Den längsta resan går till Hudiksvall och enda resan som kräver övernattning är troligtvis bortamatchen i Visby på Gotland.

Westerling är klar för ett kontrakt som även sträcker sig över säsongen 2016/2017. Det ska ha varit kravet för att signa med SSK. Att han även var garanterad en plats i laget, om man tar klivet upp.

Övergången lär presenteras inom en rätt snar framtid. Senast imorgon.

141010 Moras Jonas Westerling gratuleras av sina medspelare fter att ha gjort 2-0 fšr Mora under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan SšdertŠlje och Mora den 10 oktober 2014 i SšdertŠlje.  Foto: Andreas L Eriksson / BildbyrŒn / Cop 106
Westerling jublar i Scaniarinken. Det lär han gör mycket de närmsta säsongerna. Men med hemmatröjan istället.Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån.