Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Vad vill ni läsa i sommar?

Det är en ganska lång tid till det smäller igen.
Över 100 dagar till seriepremiär och drygt 75 dagar till träningsmatcherna kickar igång.
Visst, vi ska alla se till att koppla bort hockeyn och koppla av allihop, för att hämta ny energi och kraft inför det som komma skall, men det ska inte vara helt dött fram till dess.

Så, vad vill ni läsa?
Det som kommer ske är i korthet:
* Silly season-rapportering.
* Rankingar
* Video med nyförvärv och annat.

Detta fyller upp en hel del.
Men något mer som önskas? Kom gärna med tips på saker som inte tar hela dagar att åtgärda. För då påverkar det allt annat. Tänk på att detta är en blogg som kräver ett relativt färskt flöde hela tiden.
Tanken är att det ska vara så stort ös det nu kan vara på en hockeyblogg sommartid, till och med slutet av juni. Då kör vi brejk, eller åtminstone kraftigt lågvarv under juli, för att sedan kicka igång igen i augusti.

Ni kan tipsa om grejer att skriva om på johan@mrmadhawk.se, eller i kommentarsfältet.
Samma epost gäller för tips om transfers som kommer ske den närmsta tiden. Ni behöver inte tipsa om nyheter som redan är ute via de officiella kanalerna, för de har i regel redan landat i inkorgen.