Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Två allsvenska förstärkningar till SSK

Södertälje har öst på rejält på spelarfronten den senaste veckan. Anton Holm, från allsvenska BIK Karlskoga skrev på och Hockeyettans assistkung, Fredric Weigel, har också skrivit på. Bland annat.

Här är två andra allsvenska förstärkningar.
Alexander Sahlin, målvakt från Almtuna. En spelare som hockeyfokus.se redan har skrivit om. Men han är klar, enligt säkra källor.

Kan även avslöja att en annan spelare från HockeyAllsvenskan är klar.
Det handlar om Henrik Thegel, senast i Vita Hästen, och en enormt pålitlig spelare på division 1-nivå, som presterat 128 poäng på 119 matcher i division 1 och nu senast 15 poäng i Vita Hästen i HockeyAllsvenskan.

Enligt säkra källor är båda de här två spelarna klara för Södertälje, som siktar på att ta sig tillbaka till HockeyAllsvenskan.

141111 Vita HŠstens Henrik Thegel och Ršgles Calle RosŽn under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Ršgle och Vita HŠsten den 11 november 2014 i €ngelholm. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRN / kod PA / Cop 110
Två spelare som det kommer skilja två divisioner emellan. Calle Rosén spelar SHL-hockey med Växjö och Henrik Thegel kommer att spela division 1-hockey med SSK.Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN.