Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Målvakten lämnar svenska klubben för KHL

IK Oskarshamn tog inför förra säsongen in slovenske målvakten Gasper Kroselj, som hämtades i norska ligan efter mycket goda referenser.
Kroselj har gjort ett väldigt bra jobb och var en av HockeyAllsvenskans absolut främsta. Men nu lämnar han, trots att han den 11 april förlängde sitt kontrakt.

Bloggen kan avslöja att Gasper Kroselj har en klausul i sitt kontrakt, som möjliggör en flytt till KHL. Och det är dit han ska.
– Jag kan bekräfta att det stämmer att vi tappar honom. Men resten får du ta med direktör Jönsson, säger Oskarshamns tränare Fredrik Söderström nu ikväll och syftar på sportchef Roger Jönsson, som dock inte svarat på sms ikväll.

Gasper Kroselj togs ut i Sloveniens landslag och spelade i det VM-lag som nu åkte ur A-gruppen. Han lirade två matcher och hade nästan 93 % räddningar för sitt land. Han var tänkt att vakta IKO-kassen med LHC-lånet Erik Källgren.
Nu måste Oskarshamn alltså söka efter en ny målvakt.

141026 Oskarshamns mŒlvakt Gasper Kroselj under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och Oskarshamn den 26 oktober 2014 i Stockholm. Foto: Joel Marklund / BILDBYRN / kod JM / 86852
Det blir bara en säsong för slovenen Gasper Kroselj i Oskarshamn. KHL nästa.Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN.