Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Ritola klar för Skellefteå

Igår förlust i SM-finalen.
Men nu kommer ett tungt nyförvärv in i Skellefteå AIK, kan bloggen avslöja.

Mattias Ritola, senast i Leksand, är enligt flera olika källor på ingång i Skellefteå. Ett meriterat nyförvärv, som har stor erfarenhet av NHL, AHL och SHL.
– Jag har bestämt mig för en klubb, men vill inte säger mer än så, säger Mattias Ritola

Om jag säger Skellefteå, vad säger du då?
– Det blir snart officiellt vad jag kommer att göra. Jag vill inte säga mer än så.

Flera av varandra oberoende källor bekräftar för bloggen att Ritola bestämt sig för att nobba Tore Jobs och Leksands IF:s förslag på tre år.
Istället blir det spel med SM-silvermedaljörerna för Borlängesonen, som kom hem till Dalarna under säsongen från Modo och gjorde 32 poäng på 42 matcher i serien och 4 poäng på 3 matcher i kvalspelet.
– Vi har inte mottagit något besked från Mattias Ritola. Men jag tror han spelar i SHL kommande säsong, säger Tore Jobs nu på morgonen.

Mina uppgifter säger spel i Skellefteå.
– I så fall önskar jag honom lycka till och har full förståelse för hans beslut. Leksand och Skellefteå kan inte slåss om samma spelare. Jag hoppas han ska stanna hos oss, men stämmer uppgifterna och han får chansen att spela i den klubben kan jag bara önska honom lycka till, säger Jobs.

Säkra källor bekräftar för bloggen att Ritola presenteras för Skellefteå AIK inom kort.

Ishockey, SHL, DjurgŒrden - Leksand
Foto: Daniel Nestor, Bildbyrån.