Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MrMadhawk.se

Modo värvar från HockeyAllsvenskan

Modo har gjort klart med ett nyförvärv.
Bloggen kan avslöja att Moras högerfattade forward och vassa målskytt, Patrik Karlkvist, 22 år, är klar för Örnsköldsviksklubben.

Karlkvist värvades inför säsongen från Västervik i division 1 där han hade sprutat in poäng. Han kom till Mora och hade lite problem i början, men han kom alltmer in i det i takt med att han kom in i sättet att träna, som enligt uppgift varit lite av ett problem för Karlkvist. Att han varit för dålig på fysen.
När han väl kom igång så blev det till slut fina 15 mål och 9 assist på 38 allsvenska matcher. I princip så kom all den poängskörden under senare delen av allsvenskan. Det är en styrka.

Om han fortsätter att jobba hårt med fysbiten, som han redan gjort, skulle det kunna bli en kanon i SHL inom ett par år. Karlkvist är utrustad med ruggigt fina händer och har onekligen näsa för målet.

Uppgifter säger att Patrik Karlkvist kan komma att lånas ut till HockeyAllsvenskan under första året på kontraktet med Modo. I så fall ligger Mora bra till.

Karlkvist har under kvällen kontaktats, men inte varit anträffbar.Ishockey, SHL, AIK - Mora
Andreas Sandström, bildbyrån.