Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MrMadhawk.se

Tidigare LHC-spelare nära Vita Hästen

Ibland ska även ni som besöker bloggen på nätterna få lite exklusiv utdelning. Så här kommer ett nattavslöjande. Inte världens största nyhet, men ändå en nyhet.

Enligt uppgifter till bloggen så ska Vita Hästen vara nära att presentera tidigare LHC-anfallaren Joachim Nermark. 21-åringen från Sunne i Värmland, har varit utlånad till Rögle, fick inte riktigt fart på karriären i Asplöven, och nu ska han alltså försöka ta nya tag i Östergötland igen. Men nu i tidigare klubben LHC:s ärkerival Vita Hästen.
– Vi har ingen som är helt klar för oss, säger Vita Hästens klubbchef Fredrik Jensen, som inte vill gå in på några specifika namn.

Nermark tog ny sats under säsongen i Asplöven. Men utdelningen blev inte som man kanske hoppats på, men trots allt godkända 21 poäng, när han fick stå i skuggan av poängmaskinerna Jacob Lagacé och John Henrion som verkligen var loket i Asplövens offensiv.
För en tid sedan stod det klart att han inte fortsätter i Haparanda. Nu pekar alltså det mesta på att Joachim Nermark får fortsätta sin hockeyresa i Norrköping och Vita Hästen. Övergången är nära.

Ishockey, SHL, AIK - Linkšping
Nermark här i Linköpings dress, är nu mycket nära ärkerivalen, Vita Hästen.
Foto: Joel Marklund, bildbyrån.