Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Jonas Rönnqvists namn diskuteras

Malmö Redhawks har kontrakt med Mats Lusth och Björn Hellkvist över nästa säsong.
Men blir det förändring, trots avancemanget?
Nu är Jonas Rönnqvists namn på tapeten.

Det är Norrbottens-kuriren, som berättar att tidigare Almtuna och Luleåtränaren är ett namn som diskuterats av Malmö Redhawks.
Patrik Sylvegård:
– Ett jätteintressant namn för oss, men jag har också all respekt för nuvarande tränare. Mats (Lusth) och Björn (Hellkvist) har kontrakt över nästa år och vi är också jättenöjda med Andreas Hadelöv som tagit med sig många bra saker som Skellefteå gjort, säger Sylvegård till tidningen.

Frågan är väl kanske mest var Rönnqvist i så fall ska in.
Malmö har nämligen redan idag, fyra tränare.
Andreas Hadelöv är back och målvaktstränare och Jesper Mattsson är individuell tränare och har ansvar för powerplay och boxplay. Ändå öppnar Sylvegård upp för Rönnqvist i båset.
– Så kan det mycket väl vara. Men det är för tidigt att säga utan att trampa någon på tårna. Det är klart att vi behöver förstärka på vissa poster, men vad vi gör kan jag inte svara på i dag, säger han till Norrbottens-kuriren.