Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Melin till AIK – Om ny styrelse tillträder

AIK Hockey löper stor risk att drabbas av en konkurs, och det kan bli så att klubben inte överlever. Men om det blir så att man överlever, så är det redan nu klart att Roger Melin kommer tillbaka i klubben, kan bloggen avslöja.
– Melin är klar på ett långtidskontrakt, säger en mycket initierad källa som har mycket bra insyn i AIK Hockey.
– Men det gäller bara om hela den nuvarande styrelsen avgår och låter den nya tilltänkta styrelsen ta över, säger källan.

Det finns en ny styrelse redo att ta över, enligt uppgift.
Sponsorer som har hållt inne med pengar är redo att skjuta till om den nuvarande styrelsen avgår. Och den nya tilltänkta styrelsen ska vara kapitalstarka.
– Det har varit en maktkamp i AIK Hockey, där styrelsen inte velat svälja stoltheten och har stretat emot. Men nu håller det inte längre. Nu måste de avgå, för annars blir de personligen ansvariga vid en konkurs, säger källan.

Källan säger att mycket spännande är på gång.
– Det kan bli så att man presenterar saker och förändringar redan i början på nästa vecka.
– Men jag poängterar, Melin kommer inte att ansluta om inte denna styrelsen kommer på plats och ekonomin kan garanteras, säger källan.

Kontraktet med Melin är ett avtal som kommer sträcka sig över fyra eller fem säsonger. Man är verkligen benägna om att få tillbaka Melin, som förde tillbaka klubben till elitserien våren 2010.