Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Nylander lämnar – Modo måste värva

Modo Hockey släppte ut ett otroligt jobbigt besked precis.
William Nylander kallas tillbaka till Toronto med omedelbar verkan.
– Naturligtvis har vi gjort vad vi kunnat för att behålla honom i organisationen då det är en skicklig spelare, men denna fråga är styrd av SHL-avtalet. Vi önskar William lycka till i den fortsatta karriären, säger Per Svartvadet hos Modo.

Det innebär att spelaren som gjort 20 poäng på 21 matcher för laget lämnar. Det snittet är ingen annan i närheten av. Den offensiva spetsen som fanns, lämnar alltså nu.

Nu måste Modo värva. Det finns inget annat. Laget ligger väldigt illa till i serien och trots ny tränare är det svårt att se att man ska kunna vända detta. Och nu får man alltså ett oerhört slag mot sig, då spelaren som haft flitigast poängskörd sett till snittet, omedelbart lämnar.

Spelare finns på marknaden.
Vet att Ryan Lasch bjuds ut. Vet att Damien Fleury bjuds ut.
Och det finns andra spelare från finska ligan som bjuds ut, som har offensiv kompetens. William Nylander måste bara ersättas.