Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Mora på jakt efter Fornataro

Mora IK har skador och jagar spelare.
Nu kan bloggen avslöja att laget med bäst poängsnitt av alla lag i hockeyallsvenskan är på jakt efter Matt Fornataro, som just nu sitter i frysboxen i Västerås.
– Det stämmer. Vi har lagt ett bud på honom, säger klubbdirektören Peter Hermodsson.

MIK har skador på båda back och anfallssida.
Nathan Deck och Christoffer Björklund bland backarna och Tomas Larsson kommer att saknas en längre tid av anfallarna på grund av en krånglande fot.
Dessutom har lagkapten Johan Alcén en liten bit till att vandra, trots att han gått på is med laget.
– Vi hade en tunn trupp från början med endast sju backar och 13 forwards, säger Hermodsson.
– Därför känner vi att vi måste täcka upp med en back och en forward.

Svaret kan alltså bli Matt Fornataro, som man alltså bekräftar är intressant för klubben och man har lagt ett bud.
– Vi är absolut intresserade och har som sagt lagt ett bud. Men vi är nog en av tre-fyra klubbar det handlar om. Och det handlar även om att allt måste bli klart med Västerås, innan vi kan komma någonstans, säger Peter Hermodsson.

Matt Fornataro har en historia tillsammans med Moratränaren Jeremy Colliton. Dessutom har han spelat ihop med Jerry Pollastrone.
– Det är väl knappast någon nackdel. Men blir det större pengar på andra ställen, så kan vi absolut inte konkurrera om honom. Vi hoppas att han kan komma hit. Han hade varit bra för oss, säger Hermodsson.