Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

En hel hög av Södertälje-news

Södertälje har ingen stor trupp alls. En målvakt, tre backar och sex forwards finns på kontrakt. Officiellt alltså.
Men mycket mer kan vara på väg in.

Nu kan bloggen avslöja en hel hög av nyheter och surr från Kringelstan.

* Rögles målvakt Kevin Lindskoug uppvaktas av Södertälje. I den leken finns dessutom Almtuna, om det inte Johan ”Honken” Holmqvist signas upp. Lindskoug och Rögle har haft riktigt sega förhandlingar så här långt och har hittills haft väldigt svårt att komma överens.

* Nyköpings back Robin Axbom, tidigare Västerås, är ett väldigt intressant namn för Södertälje. Kan bli aktuell som en utfyllnadsspelare.

* Brynäsbacken, Simon Löf, är Södertälje i allra högsta grad med i kampen om. Finns dock stor konkurrens från Rögle, samt ytterligare en allsvensk klubb, som inte är känd.

* Skellefteås back, Tim Heed, kommer inte att få vara kvar där uppe. Heed är från Södertälje och han har tidigare spelat under Janne Karlsson i Växjö, där han gick fantastiskt bra. Mycket pekar, enligt uppgift på en återkomst i SSK.

* Robin Press är mycket nära att skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

* Johan Jonsson kommer, med 80 % sannolikhet, att INTE stanna kvar i Södertälje.

* Nicklas Strid är, som tidigare rapporterat ett riktigt hett namn för Södertälje. Kan till och med vara klar nu.