Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

De fem största floppförvärven

Innan kvällens omgång hinner gå igång så tänkte jag att det var på sin plats att ranka de fem spelarna som jag tycker är de främsta floppförvärven i HockeyAllsvenskan.
Och då räknar vi sett till förväntningar.

Här är min topp5-flopplista.

1. Alex Leavitt, Oskarshamn
Ett mål och två assist. Det var inte vad sportchef Roger Jönsson värvade honom för. Han skulle ha gjort fem mål till vid det här laget. Har varit bänkad. Och snart är antagligen dagarna räknande i klubben. Måste rycka upp sig, annars är det snart Alex Leavitts verklighet.

2. Jussi Tapio, Asplöven
En riktig superflopp. AHC värvade honom för att han skulle smälla in mål. Han platsar inte ens i matchtrupperna numera. Inte en enda poäng. Kommer knappast sitta kvar säsongen ut. Fullständigt ute ur bilden, verkar det som.

3. Vince Rocco, Troja
Jerry Andersson sa att det var deras främsta spetsförvärv. Så har det inte blivit. Skörden framåt är på tok för klen från Rocco. Han har inte alls levererat vad man förväntat sig i Ljungby.

4. Johan Porsberger, Timrå
Kanske var det jag som hade de största förväntningarna, men han har absolut inte levererat som man trodde. Detta skulle ju vara ett giftigt vapen framåt. Facit? Noll mål.

5. Lucas Sandström, Björklöven
Nu är ”Lucky” skadad, men innan dess blev det inga som helst avtryck för Sandström. I fjol ledde han Asplöven med Slava Truckhno. Kom inte alls till sin rätt i Björklöven innan skadan. En riktigt tung säsong för Lucas.

Bubblare: Andreas Lilja, Rögle (Fast hade kanske inga större förväntningar).