Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MFF-BLOGGEN

Nya uppgifterna: Då skriver Rakip på

Erdal Rakip kommer allt närmare en flytt till  Benfica. Foto: Bildbyrån
Erdal Rakip kommer allt närmare en flytt till Benfica. Foto: Bildbyrån

Erdal Rakip kommer allt närmare en flytt till portugisiska storklubben Benfica.
Nu kommer A Bola med nya uppgifter om när U21-landslagsmittfältaren skriver på.

På nyårsdagen bekräftade Malmö FF att Oscar Lewicki förlänger sitt kontrakt med mästarklubben i ytterligare tre år. Samtidigt kom också beskedet att Jo Inge Berget, fjolårets bästa MFF-målskytt i allsvenskan, lämnar klubben nu när hans kontrakt löpt ut.
Även Erdal Rakips kontrakt med MFF löpte ut ut vid årsskiftet och U21-landslagsmittfältarens framtid ser av allt att döma ut att fortsätta i Portugal.
Portugisisk press har berättat att Rakip är nära en övergång till storklubben Benfica, men än så länge är inget officiellt. Men nu kommer A Bola med ytterligare detaljer om när Rakip ska slutföra sin övergång till Lissabonklubben. Enligt A Bola väntas Erdal Rakip genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och därefter lösa de sista detaljerna, inklusive skriva under sitt kontrakt, efter onsdagens Lissabonderby mellan Benfica och Sporting.

Svenska fotbollförbundet berättade förra veckan att Erdal Rakip har tackat nej till landslagets januariturné för att byta klubb.