Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MFF-BLOGGEN

MFF-duo återförenas – i England

2010 var Pep Clotet Ruiz assisterande tränare i Malmö FF. Ricardinho var vänsterback. Tillsammans var de med och förde klubben till SM-guld innan de gick skilda vägar.
Pep Clotet Ruiz Ruiz tog över som huvudtränare för Halmstads BK men misslyckades. Han drog vidare till Norge, flyttade till Spanien, var assisterande i Premier League-laget Swansea samt Leeds och landade till slut som huvudtränare för Oxford United i engelska League One.
Det är där han nu återförenas med Ricardinho. Brasilianaren lämnade MFF efter säsongen 2014 och har spelat för Gabala sen dess. Men nu fortsätter alltså även hans karriär i Oxford United.
– Jag gillade att jobba med Pep tidigare och sen dess har han jobbat i några fantastiska klubbar och med bra folk så jag längtar efter att få träna för honom igen, säger Ricardinho till klubbens hemsida.
Pep Clotet Ruiz är nöjd över att ha knutit Ricardinho till klubben.
– Han är någon som jag jobbat med tidigare. Han medför stor erfarenhet, är naturlig vänsterspelare, har en hög lägstanivå och väldigt proffsig, säger Pep Clotet Ruiz till Oxford Uniteds hemsida.