Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MFF-BLOGGEN

Tre nya skador i Malmö FF

Tre tunga poäng efter en ny mäktig matchavslutning av Malmö FF.
Men också tre skador att förhålla sig till.
Låt oss gå igenom dem efter ett litet snack med Malmö FF:s sjukgymnast Jesper Robertsson.
Pa Konate – utbytt i 27:e minuten
”Han glider ut med foten och får en sträckning i baksida lår. Visst, vi befarar en muskelskada men ska inte säga mer i nuläget. Han halkade redan innan där och som vi tror har han försökt hålla emot lite extra men ändå glidit och sträckt baksidan”.

Behrang Safari – knäproblem
Han hamnade lite snett i en landning och fick en liten vackling och en smäll på knät. Men knät är helt stabilt så där är det lugnande besked. Det var också lite rädsla från hans sida att han inte kände att han hade kontroll på knäet i några minuter.

Erdal Rakip – utbytt i 78:e minuten
”Erdal fick en spark över knäskålen, så han blev också väldigt rädd när han låg och han fick några ytliga sår. Men också där så är knäleden stabil och vi befarar ingen större skadad där utan han är igång snart igen.”

Utöver detta ska mittbacken Lasse Nielsen kunna vara tillgänglig för spel igen, efter sin hjärnskakning, i matchen mot Östersund på söndag.