Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Golfbloggen

Stängt för bröllop – Golfbloggen åter den 23 september

Sedan starten vid US Masters 2014 har jag på denna platform kontinuerligt kommit med uppdateringar, intervjuer, reportage och krönikor.
Men för första gången sedan dess blir det nu ett tio dagar långt uppehåll.
Och anledningen känns minst sagt befogad.
Den 11-22 september håller Golfbloggen bröllopsstängt.

Alla vi golfare har spelet att tacka för många saker. Inte bara är det världens bästa spel och ett spel som lär oss nya saker om oss själva varje gång vi peggar upp. Många av oss har också spelet att tacka för äventyren och mötena med människor som vi träffar längs med vägen, som vi kanske inte hade träffat om det inte vore för golfen.

Min och Marias lilla kärleksberättelse började på Atens flygplats när jag reste till Grekland för att besöka Costa Navarino.
Ett halvår senare tillbringade vi vår första semester tillsammans på den lilla ön Folegandros, och det är till denna paradisiska plats vi nu återvänder för att gifta oss.

Under tiden – läs Svenska Golfmagasinet

Så håll ut medan Golfbloggen tar paus. Nyp istället ett nummer eller två av Svenska Golfmagasinet, ett nytt golf- och livsstilsmagasin som jag tillsammans med några vänner lanserade i fjol och som vi känner tagit stora kliv under 2022. Du hittar det bland annat i de större Pressbyrån-butikerna. I september kommer ett nytt nummer där vi bland annat besöker Nordirland och världens bästa golfbana Royal County Down.
Om du lovar mig att plöja igenom magasinet så lovar jag dig att återvända utvilad, nygift och med mer energi än någonsin tidigare, och med ambition om att ge dig Sveriges bästa och mest initierade golfbevakning.


HAR DU NYHETSTIPS? KONTAKTA MIG HÄR

Följ Golfbloggen på Twitter: @mhardenberger
Facebook: Golfjournalist Martin Hardenberger
Instagram: Hardenberger