Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Golfbloggen

Stensons tränare smittad av coronaviruset

Henrik Stensons tränare Pete Cowen har smittats av coronaviruset COVID-19.
Nu berättar han för The Telegraph om sitt tillstånd.
– Jag mår fruktansvärt.

Pete Cowen och Henrik Stenson.Foto: Tomas Le Prince och TT

 

LÄS MER: Så kan den nya golfsäsongen se ut – efter coronaviruset

Det var efter att Pete Cowen själv kontaktat ambulans som det snabbt kunde fastslås att den engelske demontränaren smittats av coronaviruset.
Ambulanspersonalen ska till sagt till 69-åringen att ”du har alla symptom man kan ha”, skriver The Telegraph.
Cowen tog också tillfället i akt att skicka en hälsning till sina medmänniskor; var försiktiga och följ de riktlinjer som angetts.
– Du vill verkligen inte ha den här sjukdomen. Jag mår fruktansvärt och önskar inte någon den här sjukdomen: oavsett hur ung och vältränad du är.

Isolerats och mår uruselt

Förutom Henrik Stenson tränar Pete Cowen bland andra Brooks Koepka och Gary Woodland.
Han var en av många som för ett par veckor sedan besökte The Players Championship, där han var för att träna sina spelare.
Tävlingen blåstes av efter den första ronden och nu kan man bara spekulera i hur många spelare som med eller utan symptom bär på smittan.

Golf Week har talat med US Open-vinnaren Gary Woodland som uppger att han och hans familj än så länge är friska och mår bra.
– Pete berättade att han tror sig ha viruset, att han isolerats och mår uruselt. Mina tankar är med honom och alla andra som drabbats i dessa tider. Min familj och jag är hemma och försöker underhålla tre barn under tre år. Vi är friska och symptomfria.


Följ Golfbloggen på Twitter: @mhardenberger
Facebook: Golfjournalist Martin Hardenberger
Instagram: Hardenberger