Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Golfbloggen

FootJoy släpper ny sko – bästa av tre världar

FootJoy nya super-sko heter Tour X.
Med den nya modellen har företaget lyssnat på både de mest framstående stjärnorna på touren och vanliga kunder innan man sammanfört de bästa komponenterna från tre tidigare modeller.

Foto: FootJoy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I modellen FootJoy döpt till Tour X har man sammanfört det bästa från den så populära Tour-S, DNA och Fury.

Från Tour-S känner vi igen den stabila sulan och fästet, det mjuka lädret hämtar vi från DNA-skon och från Fury har man tagit en del av den teknik som gjorde insidan så komfortabel.
– Tack vare feedbacken både touren och våra kunder förstod vi att de älskade stabiliteten från PowerPlate- och PowerStrap-teknologin i Tour-S, men att många ville ha det mjuka lädret man får i DNA och komforten i Fury. Därför bestämde vi oss för att slå ihop alla tre och ladda på med den senaste teknologin för att göra den ultimata skon. Så föddes Tour X, säger FootJoys marknadschef för Norden, Camilla Lindén i ett pressmeddelande.

Tour X används redan av spelare som Kevin Kisner och Rafa Cabrera Bello.
Skon kostar 2 499 kronor med vanlig snörning och 2 699 om man väljer BOA-spännet.

LÄS MER: Här hittar du alla utrustningsartiklar på Golfbloggen

Följ Golfbloggen på Twitter: @mhardenberger
Facebook: Golfjournalist Martin Hardenberger
Instagram: Hardenberger