Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Golfbloggen

Stenson sågar formen inför PGA-mästerskapen

Henrik Stenson hör inte till favoriterna inför årets andra major, PGA-mästerskapen på New York-banan Bethpage Black.
– Formen är väl i bästa fall tveksam, säger han till Svensk Golf.

Foto: USA Today

LYSSNA: Nytt avsnitt av Martin Möter – Prestwick, The Open och dagen då världens bäste dog av hjärtesorg

Det var efter genrepet AT&T Byron Nelson på Trinity Forest som Henrik Stenson pratade med Svensk Golf. Stenson svarade för en del bra slag och slutade på en delad 20:e-plats.
Men nöjd var han inte.
– Det hade absolut kunnat vara en drös slag bättre med lite mer flyt, men jag lirar inte som jag vill. Första varvet kom vi bättre in i bollen, men de sista två så var det blandad kompott igen… så formen är väl i bästa fall tveksam, säger den svenske stjärnan och berättar dessutom om en ihärdig förkylning.
– Jag är dessutom förkyld och vädret har varit regnigt och svinkallt senaste dagarna. Mellan 5 och 10 grader och blåsigt, så jag tror inte att jag missat mycket genom att komma in lite sent. Det ska bli bättre från och med onsdagen, fortsätter svensken som anlände till Long Island först på tisdagen.

LÄS MER: Krönika – därför är Tiger Woods favorit inför PGA-mästerskapen

Henrik Stenson har en del tidigare erfarenheter från Bethpage Black. Han slutade nia i US Open här 2009. Henrik Stenson spelar rond 1 tillsammans med David Lipsky och Richard Sterne.

Följ Golfbloggen på Twitter: @mhardenberger
Facebook: Golfjournalist Martin Hardenberger
Instagram: Hardenberger.