Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Golfbloggen

Bli bättre på golf – Westerberg instruerar på Golfbloggen

Golfinstruktören Markus Westerberg har flera gånger tidigare förekommit på Golfbloggen där han bland annat analyserat proffsens svingar.
Nu får han sin eget hörn där han regelbundet med start i januari 2019 kommer att bjuda läsarna på tips på hur de kan förbättra sin golf.

Markus Westerberg kommer ge Golfbloggens läsare sina bästa tips.Foto: Andreas Hillergren

Westerberg är en tidigare proffsspelare som efter att ha representerat landslaget mellan 1992 – 1994 tävlade på jordas samtliga kontinenter. Han har åtta segrar i bagaget och innehade många år den bästa rundan som noterats på den svenska golftouren, 60 slag (-11) på Landskrona GK 2006.

Sammanför psykologi och fysiologi

Till vardags är Markus Westerberg nu tränare på Ljunghusens Golfklubb, men han är inte den vanlige golfinstruktören…

LÄS MER: Westerberg – ”Woods måste tämja sin inre tiger”

Westerberg har en kandidatexamen i psykologi är även författare till boken Golfarens sjätte sinne. En träningshandbok är också på väg ut på marknaden, den lanseras till påsken.
Det är Westerbergs sätt att koppla samman den mänskliga tanken med kroppen, alltså psykologi med fysiologi, som gör att han sticker ut från mängden.

Följ Golfbloggen på Twitter: @mhardenberger
Facebook: Golfjournalist Martin Hardenberger
Instagram: Hardenberger